7 februari 2017

Träningstisdag

Träning

Jag har under en lång period gått och tänkt på att jag måste börja träna igen. Men jag hittar liksom inte tiden till att komma iväg till gymmet och att köra på egen hand hemma har jag testat förr och det är så vansinning tråkigt. Men idag tog jag mig i kragen och gjorde upp en plan OCH fick till och med till ett pass. Och hur gick då det till?
 
Jo, med hjälp av You Tube. Och att jag helt enkel bestämde mig för att idag var det träningsdag. Jag tänker att OM jag hade haft möjlighet att gå på pass på gym hade jag ju gjort det en eller två specifika dagar i veckan på en bestämd tid. Och det jag behöver är en instruktör som säger vad jag ska göra och visar övningarna. Plus att jag vill köra igenom kroppen. Jag googlade runt lite och hittade Jillian Michaels pass på You Tube. Dessa körde jag för några år sedan och jag hade faktiskt glömt att de ju faktiskt är riktigt bra.
 
Så nu är tanken att jag ska träna varje tisdag. Då kommer jag att köra detta passet till att börja med och när jag tröttnar letar jag upp något annat. Tisdagar passar bra eftersom vi är lediga på onsdagen och då är det inte en massa annat som behöver förberedas och fixas med. Tanken är även att jag ska försöka ta mig ut och springa en gång varje helg. Just nu känner jag mig väldigt taggad och för att se till att passet verkligen blir av kommer jag att byta om till träningskläder direkt jag kommer hem från jobbet på tisdagarna och så fort barnen är nattade så kör jag. För det känns ju oerhört dumt att sitta i träningskläder i soffan utan att träna...
 
Nu ska jag bara investera i en giftfri träningsmatta också. Och kanske lite nya ekologiska träningskläder, för att peppa mig lite extra.
 
Är det någon som känner för att hänga på?
 
 
Anna

Kanske pappan kan natta också?

Svar: Han jobbar sådana tider att det oftast är jag som nattar på vardagarna. Därav problemet att komma iväg till gymmet...
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress