25 januari 2017

Mitt i veckan, mitt i livet

Onsdagar, som jag älskar dem. Att få vara hemma med kidsen utan att ha en tid att passa. Att kunna gå i pyjamas hur länge vi vill och mysa i soffan med täcke samtidig som det ljusnar utanför. Att veta att det är helt accepterat på jobbet att vara föräldraledig en dag i veckan och att det är många med mig som är det. Att få mer tid med barnen, även om de ibland kör slut på sin mor med sin energi och sina påhitt. Att få en dag av återhämtning (nå ja, vi snackar kanske inte vila direkt) mitt i veckan utan några större krav. Att det faktiskt känns helt ok att låta barnen se lite för mycket på tv eller padda en dag då och då när de ju har fullt upp veckans andra dagar och också är i behov av att slappa. Att få vara här och nu, mitt i veckan, mitt i vardagen, mitt i livet.

Mirre - Sweetwords

Oh skönt att vara ledig onsdagar, får man tanka energi till de andra 4 dagarna, samt härligt att få extra tid med familjen

Hur gamla är dina barn?

Svar: Verkligen, älskar våra lediga onsdagar. Jag har en sexåring och en treåring.
Kikan

Anonym

Låter underbart! Jag jobbar deltid men hämtar tidigare alla dagar, vill liksom inte komma kl 17 till vrålhungriga barn övriga dagar, men ändå mer värt med en dag i veckan ju. Hut löser ni ert schema?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress