I dag vaknade lillebror 4:55 och skulle absolut upp. Det är liksom fem minuter tidigare än den tid som klockan ringer när jag ska upp till jobbet så det kändes som liiite i tidigaste laget. Men det var bara att starta dagen även om vi placerades oss i soffan. Det positiva med galet tidiga morgnar är ju dock att man får mycket gjort så vid 8:30 var jag redan ute på en morgontur i löpspåret och det var verkligen en härlig runda. En annan positiv sak med morgonpigga barn är att de somnar tidigt på kvällen. Så efter att de var nattade ni ikväll så gick jag ut och grejade lite i trädgården. Det börjar växa ordentligt i växthuset nu och i går skördade jag de första gurkorna.
 
Det är så galet gott med egenodlade grönsaker och det är även en så himla tillfredställande känsla att bara kunna gå ut i trädgården och plocka det man behöver till dagens sallad. I år har jag planterat sallad, gurka, paprika morötter, rädisor, tomater, squash och lite annat. Sallad ska jag dock så mer av då jag satte den lite för tätt så den har inte tagit sig ordentligt och det är något som vi köper hem mycket av.
 
Jag är verkligen en glad amatör men jag lär mig något nytt varje år och det blir bara roligare och roligare. Även om jag kanske är lite för lat för att sköta allt så där perfekt som jag borde för att få riktigt bra skördar. Men samtidigt blir jag glad för det lilla. Som de tre gurkorna jag plockade i går.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress