Vet ni, jag fick sova jättegott i natt och hostan är nästan helt borta. Så himla skönt. Nu ser jag fram emot helgen och i morgon står en date med goda vänner och en hel drös barn på schemat. Vi ska till Bohusläns museum, ett perfekt besöksmål om du frågar mig. Jag vet inte hur många timmar jag har spenderat där genom åren. Som liten var jag där med mina föräldrar, jag minns särskilt en gång när jag var med mamma där på något möte och jag spenderade flera timmar med att flanera runt bland utställningarna. Det var på kvällen så det var inte så mycket folk och det var lite spännande att smyga runt där och titta på alla saker.
 
Som arkeologistudent tillbringade jag också en hel del tid där, inte minst när jag skrev C-uppsats om gravskicket i Bohuslän under järnåldern. Och nu är jag där med mina barn. Kanske kommer jag hänga där med barnbarnen i framtiden också, jag kan bara hoppas.
 
 
I dag tog jag mig en promenad på lunchen och det var SÅ skönt. Nu när jag har varit sjuk har jag knappt varit utomhus och jag har intre tränat över huvud taget. Och det känns som att det blir en ond cirkel då jag ju bara blir tröttare och mer mottaglig för infektioner om jag är inomhus och inte rör på mig. Men nu hoppas jag att jag snart är tillbaka på banan. Och att jag ska kunna ta tillvara på dagsljuset lite mer. Det är ju så välbehövligt så här års.
 
 
Men nu ska jag göra mig en kopp te och kolla lite på TV. Kanske läsa en stund innan det är dags att sova. Förhoppningsvis lika gott även denna natt.
 
 
Elisabeth Eriksson

Det var ju för väl att hostan gett med sig, jag har varit riktigt orolig för dig. Kram mamma

Svar: Bara en vanlig förkylning, inget att oroa sig för. Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress