Det ekade lite tyst här i går men det berodde på att jag valde att krypa till sängs redan vid åtta snåret då jag var så galet trött. Jag lyckades få mig åtta timmars sömn och både jag och barnen sov som stockar vilket var välbehövligt med tanke på sviterna av förkylningen som hela familjen fortfarande dras med.
 
Jag ska se till att komma i säng tidigt i dag också jag kom dock på att jag måste tipsa er om en helt fantastisk second hand-affär som jag var inne i när jag hade vägarna förbi Ed för ett tag sedan. Den heter Secondhand Store och den var så fantastiskt fint ordnad med kläder och prylar efter färg och det kändes som att komma in i en "vanlig" affär då allt var så himla snyggt hängt och framlagt.
 
 
Den röda avdelningen med både prylar, skor, acessoarer och kläder fint uppställt.
 
 
Allt var ljust, rent och snyggt och mycket tilltalande. Även om det fanns en hel del prylar också så passade varje sak så fint in där den stod på hyllorna.
 
 
Och här var det vackra silvriga ting. Det märktes verkligen att de som driver affären har sinne för det här med dekoration och känsla för stil. Jag blev själv sjukt sugen på att starta en liknande affär.Tänk att få köpa in saker med en historia och sedan få ordna allt snyggt och prydligt. Kanske styla kunderna med enbart second hand-fynd och få gå loss på loppisar över hela världen i jakten på kläder och vackra ting. Att anordna klädbytarkvällar och föreläsningar med hållbart tema i butiken och få delge kunderna historien bakom ett plagg, ett par skor eller en väska för att sedan låta dem ge sakerna de köper nytt liv och nya minnen. Sedan kunde jag sitta i butiken bland alla fina saker och skriva böcker och dricka kaffe ur en vacker blommig kaffekopp med tillhörande fat.
 
Problemet är väl bara att jag skulle ha svårt att sälja något då jag säkerligen hade fäst mig vid allt för mycket själv. Men drömma kan man ju alltid göra..
Elisabeth Eriksson

Åh då har du samma dröm som jag! Skulle gärna vilja ha en secondhandbutik, sätta ihop fina outfit med klänning, scarves,skor väska, halsband etc Även kombinera ihop en hel garderob och sälja den som ett "paket" -semestergarderoben, jobbgarderoben,fritidsgarderoben. Och så lite olika avdelningar med glas och porslin, prydnadssaker mm i samma färg. I bokavdelningen skulle det vara en fikahörna med några härliga gamla fåtöljer och cafébord och stolar. Har "smakat" lite på detta när jag var med på loppisen i Gunnarsskog. Ja vem vet, vi kanske sätter igång med detta en dag! Kram mamma

Svar: Ja visst är det en rolig dröm :) Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress