I kväll var min plan att vara i säng redan klockan nio efter en natt med inte allt för mycket sömn. Lillebror sov oroligt och behövde både gå på toa och dricka vatten mitt i natten. Dessutom låg han och pratade om allt möjligt i vad som kändes som en evighet. Men i vanlig ordning piggnade jag till framåt kvällen även i dag och har då inte kommit i säng ännu. Storebror var dessutom uppe en sväng nyss och var på toaletten och landade efter det i min säng. Så att gå och lägga sig och läsa, vilket också var min plan, är inte ett alternativ nu.
 
 
Det blir verkligen mörkt tidigare och tidigare på kvällarna nu så att vara ute och greja i trädgården är inte ett alternativ. På sin höjd hinner jag ut för att hämta in lite bär och grönsaker men det känns verkligen att det är höst i luften nu. Det skulle inte förvåna mig om temperaturen kryper neråt snart och i helgen ska vi göra ett ryck och ta in trädgårsmöbler och annat.
 
 
Jag måste även hinna peta ner alla lökar som jag köpte på Torsby marknad förra helgen och ta in alla pelargoner för övervintring.
 
 
I morse när vi skulle hoppa in i bilen hittade jag och barnen ett björklöv som såg ut precis som ett hjärta. Jag älskar alla vackra höstlöv och jag hoppas att vi hinner få till något pyssel med just löv framöver. För några år sedan gjorde jag ju rosor av lönnlöv och de blev så fina.
 
 
 
Lars Gustafsson

Ha det så gott i Värmlansskogarna
Hösten är härlig och frisk tycker jag

Svar: Tackar! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress