Härom dagen kom det ett paket adresserat till mig på posten. Döm om min förvåning när jag öppnade det och hittade ett rosa linne och ett halsband som jag hade sett på Anna Wiiis bloppis. För ett ögonblick blev jag förvirrad och undrade om jag hade råkat köpa dem och sedan fått tilfällig minnesförlust. Men eftersomjag fortfarande kör #shopless2018 och därmed inte shoppar var ju detta inte särskilt troligt.
 
 
 
Dock insåg jag ganska snart att det var världens bästa Angelica som hade överraskat mig med att beställa till MIG. Vi har ju skojat ibland i podden om att även om vi inte får shoppa till oss själva i år så kan vi ju faktiskt shoppa till varandra.
 
 
 
 
Linnet var verkligen SÅ jag. Rosa och i spets och med perfekt ringning. Det passar både till vardag och fest. Lite mer party blir det ju som här, till en kort kjol. Men under en kavaj och till ett par kostymbyxor blir det mer klätt.
 
 
Kjolen är för övrigt ett gammalt Tradera-fynd och jag minns att jag hade sett den i affären något år tidigare och blivit överförtjust. Men jag tror att det var när jag körde mitt första shoppingfria år så jag fick snällt låta bli. När jag senare hade möjlighet att fynda den på second hand slog jag till direkt. Det är med  andra ord ett genomtänkt köp.
 
 
Örhängena har jag ockå fått av en kompis, dock för många år sedan.
 
 
Det fina halsbandet som jag också fick av Angelica får ni se vid ett senare tillfälle. Det var dock också väldigt mycket jag. Tänk så härligt att ha vänner som vet exakt vad du gillar.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress