Jag vet att jag har bloggat om detta tidigare men det är ett så nedrans bra och enkelt pifftips att det helt enkelt måste upprepas. Jag snackar om hur något så enkelt som en loppisfyndad brosch för en billig peng kan piffa till en outfit och få den att glänsa.
 
 
Just små vackra brocher är något som jag alltis spanar efter på loppis. Det har faktsikt varit en av de största utmaningarna under mitt shoppingfria 2018 då just accessoarer är något som jag inte har fått köpa. För brocher är nämligen något du ofta kan hitta för några ynka kronor bland blingblinget i second hand- affärer.
 
 
Min gråa ullmössa som jag använder typ jämt under vintern brukar alltid prydas av en brosch. Jag brukar alternera mellan dem ni ser på bilderna och alla borsett från en är loppisfynd.
 
 
Den här lite större i strass köpte jag för en herrans massa år sedan på någon av de stora kedjorna för att jag tyckte att den var så himla vacker. Men det var först många år senare som jag hittade det perfekta användningsområdet. På min mössa.
 
 
Håll med om att det blir fint? Tänk att en sådan enkel sak kan lyfta en hel outfit och få dig att glittra ikapp med solstrålarna som möter snön.
 
 
 
 
Så ska jag ge er ett endaste ynka modetips i vinter är det att börja spana efter brocher på loppis och sedan pimpa era mössor. Tro mig, ni kommer att vara helt rätt. Eller varför inte ge bort en vacker brosch i julkapp? Jag hade mer än gärna tagit emot en sådan klapp. 
Sarah Ersson

Åh vad fina ❤️🙂

Sarah Ersson

Åh vad fina ❤️🙂

Sarah Ersson

Åh vad fina ❤️🙂

Sarah Ersson

Åh vad fina ❤️🙂

Sarah Ersson

Åh vad fina ❤️🙂

Svar: Tack!!
Erika Kvarnlöf

Sarah Ersson

Åh vad fina

Sarah Ersson

Åh vad fina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress