Det här året börjar gå mot sitt slut och jag tittade tillbaka på de mål jag ställde upp inför 2018:
 

1. Inte äta socker

2. Inte köpa kläder, skor eller acessoarer till mig själv under 2018

3. Träna regelbundet

4. Satsa på mitt skrivande

Så här med facit i hand måste jag säga att måluppfyllnaden är riktigt bra. Jag har visserligen inte lyckast köra helt sockerfritt hela året men jag har dragit ner på godis och bakverk oerhört mycket. I långa perioder har jag helt avstått och jag har även lagt till mer nyttig kost i form av mer grönsaker och annat bra. En hel massa gröna smoothies har det även blivit. Det som jag framförallt har insett är att jag mår SÅ mycker bättre när jag låter blir socker och äter bra mat. Och detta är något som jag absolut kommer att ta med mig in i 2019.

 
Jag har testa många härliga och nyttiga recept i år, som den här ljuvliga glassen gjord på bland annat frysta gröna ärtor.
 

Att köra #shopless2018 har jag dock fullföljt helt ut. Jag har inte shoppat en endaste sak som faller inom kategorin. Och det har gått alldeles utmärkt. Istället har jag anordant inte mindre än fyra klädbytaradagar så min garderob har ändå kunnat uppdateras.

 
Jag fångar ljuset i en klänning som jag faktiskt tog till Angelica på en av alla klädbytardagar. Jag var dock tvungen att ta några foton i den då den var så fin.

När det gäller träningen så är jag också hyfsat nöjd. Jag har kört många pass på gymmet och även om det i perioder har blivit uppehåll har det inte blivit så långa uppehåll. Det jag kommer att satsa på under 2019 är att ta upp löpningen igen för den tappade jag någon gång i somras tyvärr.

 Så här härligt kan det vara efter en löptur, vem kan motstå det?
 

Det som det kanske inte har blivit så mycket av som jag hade önskat är mitt skrivande. Dock har det blivit en hel del dikter och det är ett format som jag gillar väldigt mycket. Lite extra roligt är det att få kombinera text och bild.

 
Jag har än så länge bara tänkt lite löst på mina mål inför 2019 men jag kommer absolut att ta med mig målen från 2018 även in i nästa år. Särskilt gillar jag orden jag skrev inför 2018:
 
Framförallt vill jag försöka låta temat för 2018 vara hälsa och balans. Att helt enkelt ta hand om mig själv och få till en bra balans i allt jag tar mig för och att göra saker som får mig att må bra.
Anna

Vilken fin dikt! <3 :)

Anna

Vilken fin dikt! <3 :)

Svar: Tack snälla!!!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress