Har du lyssnat på min och Angelicas podd Ecofashionista? Det vore i så fall kul att höra vad du tycker om den.
Nedan ser du några exempel på de 46 avsnitt vi i dagsläget har spelat in.
 
Att podda om hållbart mode tillsammans med Angelica är så otroligt roligt och givande. Vi tyckte att vi kunde mycket om ämnet från början men lär oss mer och mer och har lärt känna många andra som är aktiva inom branchen.
 
 
Galgtricket, låga löner och nostalgi är några av de saker vi tar upp i veckans avsnitt. För ska du spara plagg av nostalgiska skäl eller bör du rensa ut med jämna mellanrum och enbart ha kvar det du använder?
 
 
Jackor, skor och underställ avhandlas och vi reder ut begreppet superwash en gång för alla. Dessutom tipsar vi om världens första impregneringsspray som är märkt med Bra Miljöval.
 
 
Vi ger er hållbara boktips, snackar om kommande klädbytardagar och funderar på om det är okej att uppmana till konsumtion. Dessutom har vi båda drabbats av garderobsångest och mönsterkärlek.
 
 
Ett fullspäckat avsnitt där vi tar upp olika varumärkens trovärdighet, varför det ibland är ok att ge små företag gratisreklam och dessutom tipsar vi om en grymt bra bok. Angelica har dessutom fått ett bortbytt plagg på posten och Erika har fyndad en klänning enbart för att fotas i.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress