God morgon! Eller god förmiddag menar jag. Att kalla 11:00 för morgon anstår inte riktigt en småbarnsförälder men jag fick faktiskt sovmorgon idag vilket inte direkt hör till vanligheterna. Men då jag var hemma först 02:00 i natt är jag trots detta lite lätt sliten idag. Det är det dock helt klart värt med tanke på gårdagens fantastiskt roliga kalas.
 
 
Flaskan ni ser här ovan på bilden var en av presenterna från oss, jag återkommer med hur jag gjorde den personliga etiketten inom kort.
 
 
 
Våra vänner hade anordnat ett väldigt trevligt och roligt kalas och jag har träningsvärk i magen efter allt skrattande. Att få träffa goa människor som jag inte har träffat på flera år (med samma sjuka humor som en annan) var mycket energigivande och i dessa tider där vi allt mer ses på sociala medier i stället för IRL var det extra roligt med ett ordentligt kalas.
 
 
I sista minuten kastade jag mig in i bland mina kläder och hittade den här fina klänningen. Den har fört en lite bortglömd tillvara i gareroben men i och med att jag införskaffade en bra axelbandslös BH förra året sitter den numera som en smäck. Jag blev totalt nyförälskad i den och den kommer att åka på fler gånger i sommar det är ett som är säker.
 
 
 
Det är så himla fin vidd i kjolen och jag diggar de lite dovare rosa färgerna. Dessutom har kjolen fickor vilket jag tycker om.
 
 
Halsbandet är ett second hand-fynd från Tradera som jag köpte förra året och även detta är en favorit. Jag älskar stora halsband och tycker att det är fint att låta ett sådant ta över och inte bära några andra smycken. Dessutom kan det göra den enklaste outfit helt smashing.
 
 
Kalas och häng med härliga människor, mer sådant framöver!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress