Jag älskar verkligen att åka upp till Stockholm. Jag har skrivit om det förr men att komma till en storstad, känna pulsen och titta på alla människor och byggnader är så spännande. Att få flanera runt, ta del av det gigantiska utbudet av affärer och restauranger med allt du kan tänka dig i ekologisk väg samt att få sova en natt eller två på hotell. Och sedan ta tåget hem, hem till lugnet, tystnaden och stillheten. Det bästa av två världar helt enkelt.
 
 
Så här års vill jag inte vara borta allt för länge. Dels har jag ju en trädgård at ta hand om och ett växthus fullt av växter som behöver kärlek men det är även så otroligt vackert hemma nu.
 
 
Som tur är kom regnet när jag var borta så trädgården har fått sig en ordentlig dusch. Mina pioner på baksidan blommar för fullt och de kommer mer till sin rätt i år då vi sågade ner en stor buske i höstas som skymde dem.
 
 
En av de vackraste blommor jag vet.
 
 
För några år sedan köpte jag två vita clematis och i år har de blommat för första gången. Stora vita, vackra blommor.
 
 
Kvällsljuset alltså, som bäddar in allt i ett gyllene skimmer.
 
 
Dessa vackra blommor, som jag just nu inte kommer på vad de heter, brukar blomma längre fram på sommaren. Men ingenting är ju sig likt i år så de blommar samtidigt som allt annat.
 
 
Det gäller att vara snabb med kameran för allt blommar över så otroligt snabbt.
 
 
Visst är det otroligt att naturen kan åstadkomma sådana här underverk.
 
 
Jag samlar på rosa blommor i trädgården och köper nästan bara rosa växter när jag handlar nytt. Bortsett från den vita clematisen då.
 

Så skönt att kunna gå ut i trädgården och andas lite efter att ha tankat annan sorts energi i huvudstaden.
emma

väldigt fina bilder! speciellt de längst ned!

Svar: Tack! Så glad jag blir. Får passa på att fota nu när allt liksom blommar på samma gång.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress