14 mars 2018

Nääs Fabriker

Foto

Nu är jag hemma igen efter ett par intensiva dagar i Stockholm. Jag har njutit av storstadspulsen men nu är det väldigt skönt att andas lantluft igen.
 
Jag kom på att jag helt har glömt bort att visa bilderna från Nääs fabriker där jag och bästa tjejgänget var för ett tag sedan.
 
 
 
Här sitter jag och kikar ut genom fönstret från vårt hotellrum. Hotellet var för övrigt jättemysigt med rymliga och fina rum.
 
 
Här är den vackra utsikten från mitt hotellrum.
 
 
Självklart drack vi bubbel och firade att vi äntligen lyckades ta oss iväg hela gänget.
 
 
På Nääs finns även flera trevliga butiker och jag hittade bland annat den här passande tygkassen.
 
 
Här såldes delikatesser och mycket ekologiskt och lokalproducerat. Som mjöl från Wästgötarna.
 
 
Jag ångrar lite att jag inte köpte med mig en burk av denna gurkmejalatte. Det lät himla spännande och gurkmeja ska ju vara så otroligt nyttigt.
 
 
Hotellet sett från utsidan. Det fanns även ett litet badhus med både möjlighet till varm bubbelpool och vinterbad i sjön för den modige. Kan tillägga att halva gänget tillhörde de modiga men jag var inte en av dem...
 
 
Det fanns mycket fint i inredningsbutiken. Dock var det ganska mastiga priser så det blev inget inköp för mig. Jag har blivit van vid loppispriser och med andra ord snålat till mig.
 
 
Den traditionella outfitbilden i spegeln.
 
 
Det här rosa porslinet blev jag dock förälskad i. Som jag typ alltid blir när jag hittar någt rosa...
 
 
Fina gänget flanerar.
 
 
Inte lätt att ha en vän som är bloggare. Alla tvingades att posera med sin mat lite så där halvnaturligt och fick lyssna till glada utrop så snart något matchade färgmässigt. "Kolla sin soppa matchar din tröja, jag måste foooota!"
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress