Fram tills förra veckan hade jag inte ätit godis eller kakor på fyra månader. Helgen efter min födelsedag beslutade jag mig dock för att unna mig lite godis vilket resulterade i en ordentlig blodsockerdipp och ett kasst humör. Så nu fortsätter jag att låta bli ett tag till. Jag har egentligen inga planer på att sluta helt men jag mår väldigt mycket bättre utan socker i för stora mängder och har väldigt svårt att begränsa mig när jag väl har börjat äta.
 
 
(null)
 
Är det något jag har insett är det dock att det finns SÅ mycket annat gott att äta som inte innehåller vanligt vitt socker. Och ju mer du drar ner på det vita sockret desto godare blir de andra alternativen. Idag gjorde jag till exempel en vansinning god chokladmousse som innehöll banan, kakao och avokado. Detta toppades med lite kokos och hallon. Barnen tyckte också att det var supergott. Och ni ser ju på bilden här ovan hur smarrigt det ser ut.
 
 
I går bakade vi dessutom sockerfria chokladmuffins och de är också galet goda. Receptet har jag delat med mig av förr och ni måste bara testa att göra dem. Spana även in det fina fatet, ett av mina senaste loppisfynd. Jag bara älskar rosa pressglas.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress