Plötsligt kom värmen och allt vad den för med sig. Uppe på berget där vi bor kommer dock allt lite senare, det räcker att åka ner för backen och ner i samhället så har grönskan kommit mycket längre. Men det är bara fint att fortfarande ha skogen full av vitsippor och jag passade på att fota dem idag.
 
 
Jag älskar vitsippor, de draperar marken så vackert om våren och jag har så fina minnen från när jag var liten och plockade hem stora buketter. De blommar dock över ganska snabbt när man tar in dem men då går det ju att fylla på med nya som tur är.
 
 
Här står jag och hänger lite också. Dagens outfit bestod av den fina spetsblusen som jag tog på en klädbytarkväll på jobbet. Nästa vecka är det dags igen för ytterligare en sådan kväll på min arbetsplats, det ser jag fram emot. Även skorna kommer från en annan klädbytarkväll med goda vänner.
 
 
Jag hade en idé om att göra en fin krans av vitsippor men den föll tyvärr i bitar så jag lyckades bara få till en bild.
 
 
Dagen inleddes för övrigt med en mycket försenad bussresa till Göteborg. Min plan var att komma ner i god tid, ta en kopp kaffe och hinna jobba lite innan det var dags för min kurs. Dock var det sådana köer in mot Göteborg att istället för att komma fram 45 minuter innan min kurs skulle börja kom den in fem minuter efter att kursen startat. 50 minuter för sent med andra ord... Så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
 
 
Det blev dock en skön eftermiddag när jag väl kom hem igen. Vi åt middag ute och sedan stack jag till gymmet.
 
 
I morgon behöver jag få undan en hel del på jobbet för sedan väntar ju flera dagasr ledighet. Dessutom är det fritidshemmens dag imorgon så jag ska sticka lite tidigare och hänga en stund på storebrors fritids är tanken. Efter det ska vi på utvecklingssamtal för lillebror, så det är späckat schema.
 
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta att läsa Hjärnstark, en mycket intressant bok som jag kommer att återkomma till.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress