Det finns så mycket du kan göra med din garderob och så många olika sätt att bära ett plagg på. Nu under vintern har jag snöat in på att använda tunnare klänningar som toppar. På så sätt kommer de till användning på nya sätt-
 
(null)
 
Den här klänningen är så himla fin men då den är lite väl kort tycker jag den passar perfekt till ett par jeans.
 
(null)
 
Den här spetsklänningen tog jag på en klädbytardag i höstas och just spetsklänningar är perfekta att använda med en kjol över. I det här fallet en kort sådan.
 
(null)
 
Min ljuvliga paljettklänning som är alldeles för kort fick nytt liv med hjälp av en långkjol som jag också har tagit på en klädbytarkväll.
 
(null)
 
På det här sättet behövde jag inte oroa mig för att visa hela rumpan men jag fick ändå användning för ett ljuvligt plagg.
 
(null)
 
Ytterligare en klänning från en klädbytardag som gör sig finfint som topp under en kjol.
 
 
(null)
 
Den här finstickade klänningen fungerade lika bra till ett par svarta jeans som den gör med enbart ett par svarta strumpbyxor. Fast då bär jag den inte så uppdragen så klart...haha!
 
 
Och ytterligare ett exempel på hur otroligt fint det blir med spetsklänning under långkjol. Så in i era garderober och leta fram de klänningar som sällan blir använda och använd dem som toppar istället.
 
sarah

åh fina bilder

Svar: Tack snälla!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress