Som jag har skrivit om tidigare är ett av mina mål i år att läsa minst en bok i månaden. Och jag är faktiskt redan inne på min tredje i januari och är så glad att jag numera prioriterar läsning framför slösurfande. Läsningen skänker ett lugn och en tillfredställelse som får mig att både varva ner och bli kreativ. Älskar’t! 

(null)

Den senast lästa boken är Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker. Det var så härligt att läsa en vacker berättade till skillnad från alla deckare och spänningsromaner jag läst senaste tiden. Jag älskar visserligen den genren men det kan bli lite mycket av den varan ibland. Men den här boken var en fin och lite filosofisk kärlekshistoria med en tvist på slutet som jag faktiskt fick googla för att förstå. (Något jag inte hade behövt göra egentligen för i slutet fanns det ett utdrag ur uppföljaren där det klart och tydligt framgår hur allt hänger ihop). Nu ska den få åka tillbaka till bokbordet på jobbet och förgylla någon annans lediga stunder. 

(null)

Efter Konsten att höra hjärtslag gick jag över till att läsa Hjärnstark som måste få ett eget inlägg då den är så jäkla bra. En av de mest motiverande böcker jag läst. Återkommer helt klart till den inom kort. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress