Jag har varit på resande fot några dagar. Närmare bestämt åkte jag till Skåne tidigt i torsdags morse och kom hem i går kväll. Jag och några kollegor åkte ner för att nätverka med andra kollegor där nere samt för att besöka olika spännande platser och några landsbygdföretag. Det var en oerhört inspirerande och givande resa och det ger alltid så mycket energi att träffa drivna och företagsamma människor. 

(null)

Den fina teckningen här ovan fotade jag på en av platserna vi besökte. Det var en klass som hade varit där och haft hållbarhetstema. Och det känns som att det är barnen som mer och mer får uppfostra oss vuxna när det kommer till dessa frågor. 

(null)

Och på tal om matsvinn. I en butik som vi besökte tog de hand om alla överblivna kanelbullar och gjorde skorpor av dem. Galet goda! 

(null)

En av de bästa sakerna med resan var faktiskt själva resandet. Och så är det ofta när jag åker på tjänsteresa. Vi har i vår policy att vi ska åka kollektivt så mycket det bara går och vi får inte flyga om det inte är absolut nödvändigt. Så till Kristianstad blev det buss och tåg för min del. Och jag tycker alltid det är lika mysigt att resa. Att packa med sig färdkost, böcker att läsa, planera vad jag ska jobba med på vägen och den sköna känslan av att vara på väg. 

(null)

Att susa fram genom landskapet är så härligt och även om jag jobbade på vägen så var det mysigt att då och då lyfta blicken från datorn och spana ut genom fönstret. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress