Jag kollade igenom mina outfitbilder från 2018 och slogs av att jag minsann har en himla massa fina kläder. En av de bästa sakerna med att dokumentera sina plagg på det här sättet är att du kan gå tillbaka och hitta inspiration hos dig själv. Ofta glömmer vi ju bort plagg som vi har i våra garderober och det kan göra att köpdjävulen rycker tag i oss och vi suckande säger orden "jag har inget att ta på mig". Vilket ju faktiskt är långt ifrån sant.
 
Så även om du inte har lust att flasha upp dina outfitbilder på sociala medier och dela dem med världen är det ett superbra tips att faktiskt fota sig själv när du är riktigt nöjd med din outfit och sedan spara bilderna i en mapp på din telefon så att du kan scrolla när inspirationen tryter.
 
 
Det här är en riktig favorit. Kjolen går att kombinera på massor av sätt och toppen likaså. Två finfina second hand-fynd från Tradera.

 
 
Mina Hunter-stövlar alltså. Ett av mina absolut bästa köp. De har hängt med mig i massor av år nu och jag har använt dem SÅ många gånger. I somras behövdes de ju inte direkt för att hålla fötterna torra men ett par stövlar är ju ett måste om du tycker om att vistas i skog och mark.
 
Ett kollage med somriga outfits som får mig att längta lite efter ljusare och pastelligare nyanser.
 
 
Sommaren 2018 bjöd verkligen på många möjligheter till att bära klänning. Som den här som jag har fått av en kompis...
 
 
 
...och den här som jag har haft i många år och som åkte på när mina vänner firade sin 40-årsdag.
 
 
Jag älskar ju spets i alla dess former och den här toppen är ett finfint second hand-fynd. Skärpet har jag fyndat på en bloppis och kjolen har jag fått av en kompis. Att piffa upp knuten med ett fint spänne är något som jag måste göra oftare.
 
 
Det här fina linnet överraskade Angelica mig med i somras och jag inser nu att jag måste bära det under en svart kavaj inom kort. Det fungerar ju finfint även så här års. Kjolen är ett second hand-fynd.
 
Den här toppen tog jag på vår klädbytarkväll på jobbet i våras och den fastnade på bild en vacker sommarkväll. Frisyren var för övrigt min standardfrisyr under 2018.
 
 
Att piffa upp en enkel tröja med ett sidenband och en brosch...även detta är något som jag måste göra snart igen. Det är enkelt och blir supersnyggt.
 
 
Min rosa vinterkappa som är ett Tradera-fynd är ett plagg som alltid piggar upp mig. Jag älskar ju rosa och den här är både skön, fin och varm. Den prickiga tröjan är fyndadn på en bloppis och den är också ett plagg som jag älskar,
 
 
Spets var det ja...dessa två plagg har jag köpt på Tradera och de användes flitigt i olika kombinationer i somras.
 
 
Och även om det blev en hel del somriga outfits i det här inlägget så längtar jag oerhört mycket efter snö. För jag vill ha en ordentlig vinter innan det är dags att plocka fram sommarkläderna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress