Jag brukar varje sommar liksom fastna vid ett plagg. Ett plagg som jag typ flyttar in och bor i större delen av tiden. I år är det den här tunikan som har blivit flitigt använd. Jag hittade den på vår klädbytardag här i Munkedal i våras och tänkte redan då att det var en perfekt strandklänning. Den saknade dock skärp men jag hade ett smalt hemma som passade finfint i hällorna.
 
 
Så nu när jag har hängt med barnen på stranden och varit med dem på simskolan är det den här jag har haft på mig större delen av tiden. Den är tunn, sval och jag älskar färgen och mönstret.
 
 
Den är perfekt att ha över bikinin och då jag har velat skydda axlarna lite mer eftersom jag råkade bränna mig i början av sommaren har den varit extra bra att ha.
 
 
Ser ni förresten vad det växer i växthuset nu? Det har fullkomligt exploderat och vi har redan skördat gukor och tomater.
 
 
Och ljuset, jag får aldrig nog av det vackra ljuset i växthuset om kvällarna. Jag vattnar, nyper bort några blad här och där och laddar batterierna.
 
 
Och jag måste passa på att tipsa om något jag har tipsat om förr. Att använda armband som hårband. Dessa har jag också hittat på någon klädbytardag och de passade ju perfekt till den här tunikan.
 
 
Det blir lite extra piffigt med pärlor i håret och att använda armband i håret är ett enkelt sätt att få en lite roligare frisyr.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress