7 mars 2019

Boktips

Boktips

Ett av mina mål för i år är ju att läsa minst en bok i månaden och med det här tempot kommer jag att hamna långt över det målet. Och det är ju så härligt att läsa. Jag blir nästan arg när jag tänker på hur mycket tid jag har slängt bort på meningslöst slösurfande de senaste åren. Tid som jag kunde ha lagt på att läsa istället. Men, men...nu fortsätter jag på den här, mycket trevligare vägen istället. Och här kommer en hel radda böcker som jag har plöjt senaste tiden. 

(null)

(null)

I tystnaden begravd läste jag ut igår. Det var en välskriven och spännande bok och jag gillade särskilt miljön och den historiska kopplingen.

(null)

(null)

Och sen var hon borta dök upp i mitt flöde på Instagram flera gånger och jag blev så sugen på att läsa den att jag köpte den i julklapp till mig själv från barnen. Och jädrar vilken bladvändare. Den gick helt enkelt inte att lägga ifrån sig så jag sträckläste den på några få dagar. 

(null)

(null)
 
Världen utan dig hittade jag i stugan när vi var på fjällsemester och den var riktigt, riktigt bra. Den gick inte heller att lägga ifrån sig och när jag läste det sista kapitlet fick jag stänga in mig på toa för att inte skrämma upp resten av familjen då jag grät så att tårarna sprutade. 

(null)

(null)

Alltid du var lättläst och helt okej, även om jag inte var riktigt överens med slutet. Men ett extra plus för intervjun med författaren om hennes skrivarprocess. 

(null)

(null)

Ett hundra mil är den andra bok jag läst av Jojo Moyes. Tidigare har jag läst Livet efter dig och den är ju fantastisk. Även den här var riktigt bra och nästa bok jag ger mig på är faktiskt hennes Sista brevet från din älskade. Vad jag tyckte om den får ni läsa framöver. Nu är det dags att koppla ner och koppla av. Med just denna bok.
Anonym

Så roligt med boktips!!! Tack o bra att påminna sig om att sluta slösurfa. Kram Tove

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress