Det har varit lite tyst här på bloggen de senaste månaderna. Efter att i över tio år ha postat så gott som ett inlägg om dagen kändes det plötsligt som om inspirationen tog helt slut. Jag fann mig själv ofta sittandes och bara stirrade på skärmen och efter mycket nötande kom jag fram till att det kändes meningslöst att bara krysta ur sig något. Meningslöst både för mig själv och för er kära läsare. Min tanke med bloggen har alltid varit att inspirera dig som kikar in här samt att lämna en bra känsla. Tanken har aldrig varit att tjäna pengar på dig eller att uppmuntra till konsumtion. Men att leverera ett givande inlägg varje dag, samtidigt som jag har tusen andra järn i elden i form av podd, jobb, övriga kanaler och sist men absolut inte minst min familj blev plötsligt lite övermäktigt. Och när jag helt sonika bestämde mig för att inte blogga om jag inte kunde levererar bra innehåll började inläggen komma allt glesare. Och till min stora förvåning kändes det helt okej. Faktiskt ganska skönt.
 
 
För istället för att sitta och stirra på skärmen och ha prestationsångest har jag läst böcker, massor av böcker samt faktiskt gått och lagt mig i tid. Jag har ju nästan alltid bloggat sent på kvällarna när allt annat som ska göras är gjort och det resulterade i många sena kvällar, ibland utan vettigt resultat.
 
 
Jag kommer aboslut inte att sluta blogga. Och bara med det här inlägget länner jag att jag hittat tillbaka till det där som känns roligt med bloggen igen. Men jag kommer inte plåga mig själv med att känna mig tvungen att leverera ett inlägg varje dag. Så ni får helt enkelt se bloggen som en härlig överraskning som dyker upp lite då och då. I bland varje dag, ibland lite mer sällan. Och för er som känner att ni vill hänga med lite mer i vardagen så hittar ni mig på Instagram där mitt alias är @erikakvarnlof.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress