Är det inte lite lustigt att efter att jag publicerade mitt inlägg om bristande inspiration och färre blogginlägg känns det som om jag har fått massor av lust och har sprutat ur mig texter. Jag vet inte om det är våren och ljuset som återkommer eller om det helt enkelt är så att genom att erkänna sina brister blir allt mycket lättare och kraven minskar. För då behöver du inte lägga energi på att hela tiden tänka på allt du borde göra utan istället kan du fokusera på att faktiskt göra utan några som helst förväntningar.
 
 
I vilket fall som helst är det en ganska späckad vecka som ligger framför mig. Visserligen är den fylld med roliga saker vilket gör det hela lättare. Men jag tycker om att ha lite luft i mitt schema så att jag inte springer mellan saker utan återhämtning. Å andra sidan presterar jag alltid som bäst under press. 
  

I vilket fall som helst hade jag medarbetarsamtal med min chef för några veckor sedan och då skrev vi ner mina mål. Två av dessa är knutna till arbetsmiljön och där bestämde jag mig bland annat för att  jag ska gå ut och gå en sväng på lunchen minst två gånger i veckan. En rask promenad som inte behöver vara mer än tio minuter gör att du vaknar till och får ny energi. Inte minst då du får dagsljus och frisk luft. Ett bra sätt att samla kraft i vardagen.

 
Även den här gången beslutade jag mig för att jag ska stå upp och jobba minst två timmar om dagen. Jag har ju ett höj- och sänkbart skrivbord på mitt kontor. Men så testade jag att stå upp en hel arbetsdag och det kändes faktiskt toppen. Så nu har jag maxat mitt mål och kommer att satsa på att göra detta fortsättningsvis. Att stå upp och jobba har väldigt många fördelar och jag ska skriva mer om detta inom kort. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress