Jag har länge letat efter ett par stora guldörhängen på loppis och i second hand-affärer. Jag har velat ha ett par stora och helst ett par clips då lite större och tyngre örhängen lätt tynger ner örsnibben om du använder sådana för hål i öronen. Jag har dammsugit både nätet och diverse fysiska loppisar utan resultat. Men så plötsligt dök dessa upp på Tradera och jag slog till direkt.
 
 
Och det är detta som är så bra (om än lite frustrerande ibland) med att handla på second hand. Att visst, det hade varit plättlätt att klicka hem ett par nya örhängen i den modell jag sökte i samma stund jag kom på att jag ville ha ett par. Men då är också risken för felköp och överkonsumtion stor. Men när du istället ger dig sjutton på att hitta det du vill ha på second hand-marknaden istället. Ja, då hinner du verkligen tänka igenom ditt köp och det blir lite utav en sport att finna det du söker.
 
 
I bland kan jag snöa in på en sak jag vill ha men kommer på efter ett tag att jag egentligen inte vill ha det. Bara genom att ge det lite tid, istället för att shoppa direkt.
 
 
Så nu har jag mina stora guldörhängen, även om det tog ett par månader att finna dem, och jag gillar dem jättemycket. Säljaren som jag köpte dem av på Tradera blev lite sen med leveransen men kompenserade mig med att skicka med ett par extra örhängen som plåster på såren. Det tycker jag var väldigt gulligt och visar på hur viktigt det är att behandla sina "kunder" bra även om du inte har ett företag utan "bara" säljer saker på second hand-marknaden.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress