Ni fick ju lite snabbt se min klänning som jag hade i går på mors dag i gårdagens inlägg. Men den är så fin så den förstjänar lite mer uppmärksammhet. Jag köpte den på Anna Wiis bloppis, som för övrigt är en av mina absoluta favoriter när det kommer till bloppisar. Anna har ju en helt fantastisk stil och många av mina favoritplagg kommer från henne. Jag brukar skojja om att jag borde få första tjing på de kläder som hon ska sälja då jag är en sådan trogen kund.
 
 
Den här klänningen föll jag för direkt då jag älskar nyansen och kragen med alla vackra pärlor. Jag gillar även att den har långa ärmar i ett skirt tyg som gör att den blir lite mer klädd. Dock är den ganska kort så jag körde med en lite längre underkjol.
 
 
 
 
Det flätade skärpet hade jag sedan tidigare och det passade perfekt till klänningen.
 
 
Håspännet är även det köpt på second hand, närmare bestämt på Tradera innan hypen med pärlhårspännen drog igång. Jag är svag för pärlor, rosetter och strass och här fick jag verkligen alla tre önskningar i ett.
 
 
Jag gillar egentligen bäst att ha håret utsläppt (även om det allt som oftast åker upp i en toffs eller slarvig knut) men jag borde verkligen bli bättre på att göra sådana här uppsättningar för det är ju faktiskt himla fint.
 
 
Och med en hårdonut är ju en sådan här knut enkel att göra. Ser ni förresten hur mycket babyhår jag har i nacken? Av någon anledning slits alltid mitt hår där bak väldigt mycket. Sedan fotade jag ju efter att ha nattat barn också. Men det är ju så himla vackert ljus nu på kvällarna så jag ville vänta med att fota till den gyllene timmen.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress