Förra året skrev jag ett inlägg med rubriken Stöd Rosa bandet men köp inte vad som helst. Även i år har jag irriterat mig på alla produkter som säljs till förmån för cencerfonden men som i sig innehåller ämnen som i det långa loppet faktiskt kan leda till cancer. Ett exempel är ju icke-ekologiska vindruvor då vindruvor ju besprutas hårt med mängder av olika bekämpningsmedel.
 
När jag var inne på Lindex nyligen fick jag dock syn på årets rosa armband. Då jag tyckte att det var väldit fint tittade jag lite närmare på det och det visade sig att det faktiskt var tillverkat i Sverige av naturligt garvat läder. Dessutom går hela vinsten till bröstcancerforskningen. Egentligen tycker jag att det bästa är att ge pengar direkt och inte köpa någon pryl som man inte behöver men i det här fallet kändes det ändå som en ganska bra sak som uppfyllde många av de krav jag har när jag köper nytt så jag slog faktiskt till. 
 
Jag har köpt ett rosa armband ett annat år och det är faktiskt fortfarande en favorit. Något säger mig att även detta kommer hänga med i många år.
 
 
rememberthiis.blogg.se

Fint!!

Svar: Tack!
Kikan

Jeanette

Tycker det armbandet är jättefin.

Svar: Ja, det har blivit en favorit
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress