På dopet i lördags fick lilla Ellen två namntavlor av oss i doppresent. Ni som har hängt med här ett tag känner nog igen dem då jag har gjort ett gäng i olika färger de senaste åren. Mina barn har dem i rött och grönt och jag har även gjort några varianter i blått och lila.
 
(null)
 
Jag tror att Angelica misstänkte att våra paket innehöll just dessa då jag lite diskret hade efterfrågat samtliga namn, födelsevikt och längd samt exakt tid för när Ellen kom till världen. Dessutom hade jag efterfrågat Ellens favoritfärg varpå jag fick en färgkarta skickad till mig.
 
(null)
 
Så den här gången blev det en lite brunrosa nyans som jag själv tycker blev väldigt fin. Jag tycker även att det är lite extra roligt att ta reda på namnens betydelse samt det äldsta belägget för just ett visst namn.
 
(null)
 
En lite mer personlig ABC-tavla är ju perfekt att ha i ett barnrum. Den här gången gjorde jag tavlorna i A4-format och ändrade några typsnitt. Jag måste verkligen lägga mer tid på sådana här kreativa projekt för det är ju så himla kul.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress