Ondag betyder fortfarande ledigt för min del och idag har jag och lillebor städat huset, eller jag har städat och han har "hjälp till" genom att plocka fram typ allt ur hylllorna på sitt rum. Jag lyckades dock plocka iordning i både min, hans och storebrors garderober så nu är det ordning och reda även där. I vart fall i några dagar.
 
Att det ska vara så himla svårt att inte skapa kaos i garderoben. För min del tror jag att problemet är att jag har allt för mycket men precis som jag nämnde i senaste avsnittet av Ecofashionistapodden så är ju lite grejen för min del att jag vill ha mycket att välja på för att på så sätt fortsätta med mitt köpstopp när det gäller kläder. Att skapa en minimalistisk garderob är liksom inte min grej, jag gillar att kunna garderobsshoppa och genom alla klädbytardagar jag anordnar går det ju även att uppdatera garderoben utan att för den delen göra av med pengar.
 
 
Gårdagens outfit bestod av just garderobsfynd. Brallorna har jag haft i mer än tio år, tröjan köpte jag på Tradera för några år sedan, skärpet är ett loppisfynd och skorna kommer från Uddevalla secondhand.
 
 
Men det blev inte bara städning idag. Vi gjorde även nyttiga chokladbollar som vi åt efter att vi hämtat storebror på skolan och gjort vårt veckobesök på biblioteket. Dessa är de enda chokladbollar vi gör här hemma numera och både jag och barnen älskar dem. Jag avnjöt min (barnen la beslag på desto fler) med en kopp kaffe och jag passade på att läsa lite ur Hjärnstark, som för övrigt är en sjukt bra bok. Rekommenderas vamt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress